Tapahtumat

Vuosittainen toimintakalenteri tehdään jäseniä kuunnellen ja toiminnasta pyritään luomaan mahdollisimman monipuolista, eri kohderyhmien tarpeet huomioiden. Tapahtumista tiedotetaan nettisivuilla, Facebookissa, jäsenistölle lähetettävällä sähköisellä jäsenkirjeellä sekä Suomen Ekonomien julkaisemassa Ekonomi-lehdessä. Tapahtumatarjontaan kuuluu niin koulutusta, kulttuuria, liikuntaa kuin koko perheen ohjelmaakin ‒ verkostoitumista ja perinteitä unohtamatta.

Käymme mielellämme tutustumassa lähialueen yrityksiin ja organisaatioihin, joten ilmoitathan jos haluaisit kutsua ekonomikollegat vierailulle työpaikallesi. Kerro meille mitä juuri Sinä haluaisit kokea yhdessä ekonomiverkoston kanssa.

Lähetä ideasi alla olevan lomakkeen kautta. 

Yhteydenotto
Tapahtumiin ilmoittautuminen

Tapahtumiin ilmoittaudutaan Suomen Ekonomien tapahtumakalenterin kautta. Ilmoittautuminen vaatii sisäänkirjautumisen jäsenpalveluihin ja tapahtumat maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset ovat sitovia, mutta maksuttoman ilmoittautumisen voi peruuttaa viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka Suomen Ekonomien jäsensivujen kautta. Maksullisen tapahtuman ilmoittautumista järjestelmä ei anna perua ja omavastuuosuutta ei palauteta, vaikka ilmoittautunut ei pääsisi osallistumaan tapahtumaan. Tässä tilanteessa ilmoittautunut voi kuitenkin etsiä tilalleen toisen osallistujan ja ilmoittaa muutoksesta tapahtumailmoituksessa mainitulle Suur-Savon Ekonomien hallituksen yhteyshenkilölle. Jos tapahtuma perutaan yhdistyksen toimesta, niin mahdolliset omavastuuosuudet palautetaan ilmoittautuneille.