SuSEn jäsenille ilmainen osallistuminen pe 23.10.2020 järjestettävään Ekonomi Summit -tapahtumaan. Osallistua voi myös virtuaalisesti!

30.8.2020Suur-Savon Ekonomit haluaa tukea jäsenten osallistumista Helsingin Ekonomien järjestämään Ekonomi Summit -tapahtumaan maksamalla osallistujien rekisteröintimaksun (35€). Vaihtoehtoja on kaksi: pääsylippu paikan päällä osallistumiseen tai pääsylippu virtuaaliseen osallistumiseen. Ilmoittautuminen tapahtuu SuSEn jäsenille luotujen linkkien kautta ja ilmoittautua voi torstaihin 22.10.2020 saakka. 

Linkit ilmoittautumislomakkeisiin (vaatii kirjautumisen Suomen Ekonomien jäsenpalveluun):

Osallistuminen paikan päällä: linkki

Virtuaalinen osallistuminen: linkki

Jos ilmoittautumisessa herää kysyttävää, ota yhteyttä Helsingin Ekonomien toimistolle sähköpostilla: heko@heko.fi

Lisätietoa tapahtumasta alla sekä tapahtuman nettisivuilla.


Ekonomi Summit on valtakunnallinen tapahtuma, joka kerää yhteen ekonomit ja kauppatieteiden opiskelijat. Luvassa on omien alojensa kärkipuhujia, Brella-verkostoitumista – myös virtuaalisesti, sekä hauskanpitoa afterworkin merkeissä.


PUHUJAT

Tapahtuma innostaa, oivalluttaa ja inspiroi tänä vuonna data-teeman alla.

Mika Aaltonen on kauppatieteiden tohtori, tulevaisuuden tutkija ja ennakoinnin ja kompleksisuuden dosentti. Hän on konsultoinut useiden maiden hallituksia ja suuryritysten johtoa ympäri maailmaa. Mika on myös kirjoittanut 15 kirjaa ja yli 100 artikkelia yhteiskunnan muutoksesta, ennakoinnista, kompleksisuudesta ja päätöksenteosta.

Annu Nieminen on The Upright Projectin perustaja ja toimitusjohtaja. The Upright Project arvioi tekoälyn avulla yritystoiminnan vaikutuksia ympäristöön, ihmisiin ja yhteiskuntaan.

Ilkka Korhonen on Firstbeatin teknologiajohtaja ja hyvinvointiteknologian tutkija. Firstbeat on hyvinvoinnin, huippu-urheilun ja kuluttajatuotteiden analytiikkaa kehittävä yritys, jonka kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa yksilöitä, yrityksiä ja urheilujoukkueita johtamaan suorituskykyä ja hyvinvointia.

Antti Kivelä johtaa Sitran Uudistumiskyky-teemaa. Teema-alueen tavoitteena on parantaa Suomen ja suomalaisten uudistumiskykyä ja -halua suomalaisen yhteiskunnan kilpailukyvyn ja resilienssin varmistamiseksi.
OHJELMA

15.00 Ilmoittautuminen ja Brella-verkostoitumista

16.30 Seminaari

19.30 Iltapala ja Brella-verkostoitumista

20.30 Reino Nordin yksityiskeikka 

22.00 Jatkot