Ekonomien tutustumisilta mindfulnesiin 11.5.2022

10.2.2022

Tervetuloa tutustumaan mindfulnesiin keskiviikkona 11.5.2022 klo 17-20 StudioSaagassa Haukivuorella.

Merja Nykänen, MBSR mindfulness CFM® -ohjaaja ja tunnetaitovalmentaja järjestää Suur-Savon Ekonomeille tutustumisillan mindfulnesiin. Saamme maistiaisia mindfulnessista: lempeitä läsnäolon harjoitteita vailla suorittamista. Studiolla on jokaiselle osallistujalle lampaanvillamatot, tyynyt, meditaatiotyynyt ja huovat.

Aloitamme yhteisen tilaisuuden ruokailulla, minkä aikana Merja ja Heikki Nykänen kertovat Lahdenpohjan tilan ja lomien sekä StudioSaagan yritysesittelyt ja yrittäjätarinansa. Ennen kotimatkaa nautimme haudutettua teetä ja pientä makeaa.

Tapahtuma on veloitukseton ja tarkoitettu Suur-Savon ekonomien jäsenille. Sitovat ilmoittautumiset tiistaihin 3.5.2022 mennessä Suomen Ekonomien tapahtumakalenterin kautta. Tilaisuus järjestetään, mikäli on kuusi osallistujaa. Osallistujamäärän maksimi on 12 henkilöä.

Haukivuorella sijaitsevaan StudioSaagaan järjestämme Mikkelistä kimppakyydit. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä voitko tarjota kyytiä tai oletko itse kimppakyydin tarpeessa. Lähtö Mikkelistä klo 16 Maaherrankadulta Marskin Patsaan kohdalta ja paluu noin klo 21.

Lisätietoja StudioSaagasta:  Studiosaaga.fi - elämäsi polulla | Mindfulness | Mikkeli