Keskusteluälykkyys ja ihmisen kohtaamisen taito

19.9.2021

Tervetuloa Suomen Ekonomien ja Savonlinnan seudun ekonomien, Suur-Savon ekonomien sekä Varkauden seudun ekonomien yhteiseen maksuttomaan virtuaalitapahtumaan. Suomen Ekonomit lanseeraa syksyllä yhdessä paikallisyhdistysten kanssa uuden toimintamallin, jonka tarkoituksena on kokeilla verkossa toteutettavan tapahtuman ja paikallisen tapahtuman yhdistelmää. Tapahtuma järjestetään terveysturvallisesti.

OHJELMA:

Kello 16:30 - 17:00 Saapuminen

Pieni suolapala, virittäytyminen ohjelmaan

Kello 17:00 - 18:30 Streamin kautta Suomen Ekonomit:

Keskusteluälykkyys ja ihmisen kohtaamisen taito. Helena Åhman, työpsykogologian tohtori, KM & Jussu Pöyhönen, muusikko. Webinaarissa puhutaan siitä, miten hankalistakin tilanteista voi löytää ratkaisuja sekä tarjotaan vinkkejä ja toimintamalleja vaativien keskusteluiden ja neuvotteluiden helpompaan ja luontevampaan hoitamiseen.

Kello 18:30 - 19:30 "Kolmen ruokalajin menu"

  • Prässättyä Haukiveden kuhaa ja karamellisoitua fenkolia (L,G)
  • Lempeästi haudutettua oman tilan luomunautaa, fondant perunaa, porkkanaa ja portviinikastiketta (L,G)
  • Karpalojäätelöä, marenkia ja manteli-valkosuklaacrumblea (G)

Ruokailun yhteydessä verkostoitumista ja vapaata keskustelua illan teemasta. 

Tilaisuus päättyy kello 19:30. Tapahtuma on jäsenille maksuton.

Tapahtumaan on 40 paikkaa. Ilmoittautuminen viimeistään 1.10.2021. Lähetä tiedot erikoisruokavaliosta osoitteeseen annem.vanttinen@outlook.com. Tilaisuuteen pyritään järjestämään yhteiskyytejä Mikkelistä, Savonlinnasta ja Varkaudesta, näistä tulee erilliset ohjeet tapahtumaan ilmoittautuneille. 

Lämpimästi tervetuloa!