Lajitutustuminen - Kuntothai la 19.11.2022

21.8.2022

Kuntothainyrkkeily on tehokas liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille naisille, miehille ja nuorille, jotka haluavat harrastaa vauhdikasta ja hauskaa liikuntaa vaihtelevien thainyrkkeilytekniikoiden parissa.

Kuntothai pohjautuu thainyrkkeilyn ideologiaan ja tekniikoihin. Kuntothai ryhmässä ei harjoitella ottelumaisesti ”sparraten”, vaan lyönnit ja potkut suoritetaan pehmustettuihin välineisiin.

Tämä ei tee lajista sen helpompaa. Hiki virtaa treeneissä varmasti, keho kiinteytyy ja kalorit palavat huomaamatta hyvässä porukassa. Laji antaa myös tehokkaan keinon nollata työkiireet ja arjen murheet, sillä harjoitusten ajan keskitytään harjoitteluun ja tehokkaaseen tekemiseen.

Lajitutustuminen koostuu perustekniikoiden läpikäymisestä ja lopuksi hikoillaan opitun parissa. Kuntothaihin meitä opastaa Mikkelin Thaiboxing Club ry:n ohjaajat ja tapaammekin seuran uusissa tiloissa osoitteessa Jääkäritie 9, 50150 Mikkeli lauantaina 19.11.2022. Lajitutustuminen alkaa klo 10:00. Varusteiksi riittää sisäliikuntavarusteet, mutta omat hanskat ja suojat voi ottaa mukaan jos sellaiset omistaa.

Mikkelin Thaiboxing Club ry on joulukuussa 2016 Defendo Mikkeli ry nimellä perustettu yhdistys joka vaihtoi nimensä nykymuotoon Mikkelin Thaiboxing Club ry(MTBC ry) 2020. Nykyisin seuran lajitarjontaan kuuluu thainyrkkeily ja Krav Maga, joissa seura kuuluu kansalliseen liittoon ja on sitä kautta Suomen Olympiakomitean jäseniä. Kumppanuuden tavoite on edistää lasten, nuorten ja aikuisten liikkumista ja tuoda samalla seuraa tukevia paikallisia yrityksiä esille seuran kanavilla. Seuran arvoihin kuuluvat avoimuus, tasa-arvo ja toisen kunnioittaminen. Seuran tavoite on, että sali olisi paikka jossa jokainen voisi olla oma itsensä ja unohtaa muut murheet, nauttia hyvästä seurasta sekä kokea olonsa turvalliseksi.

Tapahtuma on SuSEn ja Probban*  jäsenille maksuton ja aveceille 15€/hlö. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 14.11.2022 klo 15.00 mennessä Suomen Ekonomien tapahtumakalenterin kautta. Lajitutustuminen järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8.

*Probba on Mikkelissä BScBA-opintoja Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulussa suorittavien opiskelijoiden opiskelijajärjestö.