Mikkelin kesäteatteri: Badding – Rauli elää! - 20.6.2023 17:45

28.1.2023

Tervetuloa nauttimaan teatteri-illasta ekonomikollegojen kanssa tiistaina 20.6.2023, kun pääsemme seuraamaan Badding – Rauli elää! ennakkoesitystä. Kokoonnumme Mikkelin Teatterin Naisvuori -näyttämön lipunmyyntikojun luona klo 17.45, jossa jaamme teatteriliput. Esitys alkaa klo 18.00.

”Mikkelin Teatterin kesäteatterissa sukelletaan kesällä 2023 Rauli Badding Somerjoen kiehtovaan elämäntarinaan. Läpimurtokappale Fiilaten ja höyläten nosti Baddingin suursuosioon 1973. Pari vuotta myöhemmin julkaistiin varmasti Baddingin tunnetuin biisi Paratiisi, joka nousee soittolistoille yhä uudelleen vielä tänäkin päivänä. Lisäksi hänet muistetaan ikivihreistä kappaleistaan Ikkunaprinsessa, Tähdet tähdet ja Pilvet karkaa, niin minäkin. Esiintymispelko ja suosion tuomat paineet varjostivat kuitenkin nuoren, lahjakkaan ja herkän taiteilijan elämää, joka päättyi hänen ollessa vasta 39-vuotias.

Livebändin tahdittaman ja musiikintäyteisen näytelmän on käsikirjoittanut Otto Kanerva. Ohjauksesta vastaa pitkän teatteri- ja televisiouran tehnyt laulaja, näyttelijä ja ohjaaja Anu Hälvä.” BADDING - RAULI ELÄÄ! - Mikkelin Teatteri


Tapahtuma on Suur-Savon Ekonomien jäsenille maksuton ja aveceille 28 euroa. Alustava lippuvaraus tehty 30 henkilölle. Väliajalla tarjolla kahvi/tee ja makea leivonnainen.

Sitovat ilmoittautumiset Suomen Ekonomien Tapahtumakalenterin kautta viimeistään sunnuntaina 14.5.2023 


Lämpimästi tervetuloa!