Yritysvierailu ja kevätretki Paunolan-maatilalle 8.6.2022

10.4.2022

Tervetuloa tutustumaan Paunolan-maatilaan Juvalle keskiviikkona 8.6.2022 klo 17-19.

Kevätretken aluksi kuulemme Paunolan-maatilan yritysesittelyn, minkä yhteydessä Marjut Suontausta ja Jouni Paunonen kertovat yrittäjätarinansa. Juvan Narilassa sijaitsevalle sukutilalle on valmistunut uusi kanala, missä eläinten olosuhteisiin ja ruokintaan on kiinnitetty paljon huomiota. Voimme seurata onnellisten lattiakanojen elämää tilamyymälän ”kanaliven” kautta.

Kananmunat markkinoidaan tukun kautta ja yhä kasvavassa määrin suoramyyntinä. Tilan omalla muna-autolla on reittejä mm. pääkaupunkiseudulle, Kuopioon, Jyväskylään ja tietty myös Mikkelin seudulla. Tilamyymälässä on myynnissä oman tilan kananmunia ja yhteistyökumppaneiden tuotteita. Vierailun yhteydessä on lähiruokatuotteiden tuotemaistiaisia ja ostosmahdollisuus. Maksuvälineinä käyvät käteinen ja pankkikortti.     

Kevätretkellä nautimme suolaista piirasta ja täytekakkua kahvin / teen kanssa.

Tilaisuus on veloitukseton ja tarkoitettu Suur-Savon Ekonomien jäsenille ja aveceille. Sitovat ilmoittautumiset keskiviikkoon 1.6.2022 mennessä Suomen Ekonomien tapahtumakalenterin kautta.

Matkustamme Mikkelistä Juvalle kimppakyydillä. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä voitko tarjota kyytiä tai oletko itse kimppakyydin tarpeessa. Lähtö Mikkelistä klo 16.15 Maaherrankadulta Marskin Patsaan kohdalta ja paluu noin klo 19.45.

Lisätietoja Paunolan- tilasta: http://www.paunolantila.fi