Yritysvierailu Ramin Visulahden konditoria kahvilaan to 15.9.2022

18.8.2022

Liedesten leipomoperheen juuret löytyvät jo 1900-luvun alkupuoliskolta Pohjanmaan Kannuksesta. Mikkelissä toiminta alkoi vuonna 1985 Raimo Liedeksen muutettua kaupunkiin ja ostettua tuolloisen Maken Konditorian toiminnan. Nykyinen osakeyhtiö muodostettiin vuonna 1997. Nykyisin Ramin Konditoria toimii Mikkelissä, Kouvolassa ja Kuopiossa. 

Ramin Konditoria Kahvila Oy avasi uuden toimipisteen Mikkelin Visulahteen maaliskuun alussa 2022. Perustaja Raimo Liedes on edelleen mukana yrityksen kehitystoiminnassa. Raimon tyttäristä yrityksen toimitusjohtajana toimii Pirita Huikuri ja leipomon vastaavana Jonna Liedes. Mukana toiminnassa on myös Raimon vävy Isto Huikuri. 

Tervetuloa tutustumaan Ramin Konditoria Kahvilan uusimpaan Visulahden yksikköön torstaina 15.9.2022 klo 8.00–9.00. Yritysesittelyn yhteydessä nautimme aamupalaa. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä voitko tarjota kyytiä tai oletko itse kimppakyydin tarpeessa. Lähtö Mikkelistä klo 7.40 Maaherrankadulta Marskin Patsaan kohdalta ja paluu heti tapahtuman jälkeen. 

Vierailu on tarkoitettu Suur-Savon Ekonomien jäsenille ja aveceille. Sitovat ilmoittautumiset tiistaihin 13.9. mennessä Suomen Ekonomien tapahtumakalenterin kautta. Tapahtuma on maksuton.