Yritysvierailu Suur-Savon Sähkölle ma 7.11.2022

22.8.2022

Tervetuloa yritysvierailulle maanantaina 7.11.2022 klo 18.00-19.30 Suur-Savon Sähkö, Otto Mannisenkatu 6, 50100 Mikkeli.

Suur-Savon Ekonomit tekevät yritysvierailun Mikkelissä päätoimipaikkaansa pitävään Suur-Savon Sähköön. Tilaisuudessa teidät seudun energianäkymiin tutustuttaa konsernin toimitusjohtaja Markus Tykkyläinen.

Energia puhuttaa tässä maailmantilanteessa enemmän kuin pitkiin aikoihin: Sähkön hinnat huitelevat taivaissa, ja energian riittävyys ensi talvena jännittää niin asiakkaita kuin energiatoimijoita.

Yhtiön historia ulottuu aina sotien jälkeiseen vuoteen 1946, ja tänä päivänä se toimii laajasti energian parissa niin Järvi-Suomen alueella kuin valtakunnallisesti. Konserniin kuuluvat muun muassa sähkönmyyntiyhtiö Lumme Energia, kaukolämmönmyyjä Lempeä Lämpö, teollisten aurinkokenttien rakentaja Solarigo ja jakeluverkkoyhtiö Järvi-Suomen Energia.

Yritysvierailu on tarkoitettu SuSEn jäsenille ja aveceille. Ilmoittautuminen yritysvierailulle sunnuntaihin 30.10.2022 mennessä Suomen Ekonomien tapahtumakalenterin kautta. Tilaisuudessa iltapalatarjoilu, joten ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä.