Yrttipestoa puutarhan antimista 25.5.2023 klo 17:00

28.1.2023

Yrttipeston valmistaminen kauniissa Kenkäveron puutarhassa on tunnelmallinen ja ikimuistoinen kokemus. Peston valmistaminen on helppoa ja hauskaa, ja valmis yrttipesto tuo maukkaan ja terveellisen lisän arki- ja juhlaruokiin.  Pestossa voi käyttää villiyrttejä ja Kenkäveron puutarhassa kasvavia viljeltyjä kasveja. Kokoonnumme  Kenkäveron puutarhan laidalle, josta lähdemme liikkeelle.

Pestopajan vetäjänä toimii Kenkäveron puutarhuri Reetta, joka neuvoo ja opastaa mitä villiyrttejä ja kasveja voimme käyttää. Yrtit kerätään yhdessä Kenkäveron puutarhasta. Poiminnan jälkeen kokoonnutaan viihtyisään tekemispajaan valmistamaan yrttisaalista pestoa.

Ryhmällemme on katettu valmiiksi morttelit ja yrttipestoon tarvittavat aineet. Sitten pilkotaan, murskataan ja maustetaan. Jokaiselle on varattu oma purkki valmistamaansa yrttipestoa varten, joten jokainen saa oman peston purkissa mukaansa.

Ryhmän minimikoko 10 henkilöä ja maksimikoko 20 henkilöä.

Ilmoittautuminen Suomen Ekonomien tapahtumakalenterin kautta to 18.5.2023 mennessä. Tilaisuus on jäsenille veloitukseton. Avecien omavastuuhinta 19 €.